• Homepage
  • >
  • ondernemen
  • >
  • Waarom jij als tattoo studio eigenaar gebruik zou moet maken van een tattoo CRM

Waarom jij als tattoo studio eigenaar gebruik zou moet maken van een tattoo CRM

  • Flex
  • Comments Off
tattoo software

Digitalisering op de werkvloer wordt steeds belangrijker en dat brengt diverse voordelen met zich mee. Zelfs in branches waar je het niet verwacht, zijn er allerlei handige tools die het werk nog eenvoudiger maken. Heb je bijvoorbeeld een eigen tattoo shop? Dan is een tattoo CRM echt een goed idee. Deze software is volledig toegespitst op het werk als tatoeëerder en maakt jouw werkdag een stuk gemakkelijker.

Tattoo CRM: ideaal voor alle partijen

Als eigenaar van een tattoo shop wil je zowel je tattoo artists als je klanten helemaal tevreden houden. Tatoeëerders nemen de tijd om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Dit kan soms voor wrijving zorgen, omdat je natuurlijk elke dag voldoende klanten wilt hebben om rendabel te kunnen werken. Je klanten op hun beurt willen daarentegen juist weer de mooiste tatoeage voor de beste prijs. Als het even kan ook nog op het moment dat het hen past. Met behulp van speciale tattoo software gaat het je helemaal lukken om al deze wensen en eisen op elkaar aan te laten sluiten.

De voordelen van speciale tattoo software

Tattoogenda is een heel gebruiksvriendelijke tattoo software die speciaal ontwikkeld is om de communicatie met je klanten te optimaliseren. Daarnaast is het tattoo CRM voorzien van diverse handige tools, bijvoorbeeld voor het regelen van de betalingen.

Eenvoudig afspraken inplannen

Binnen het tattoo CRM kun je eenvoudig de beschikbare tijdslots aangeven, waarbij je tevens kunt aangeven welke tattoo artists op dat moment beschikbaar zijn. Zo kunnen klanten gemakkelijk en snel een afspraak inplannen. Ook kun je ze via dit systeem automatische reminders per e-mail of sms sturen. Komt een klant niet opdagen? Dan kun je ook contact opnemen met de volgende klant, die nu eventueel eerder kan komen.

Zeker van je betalingen

Voor eigenaren van een tattoo shop is het ontzettend lastig als mensen wel boeken, maar uiteindelijk niet komen opdagen. Vaak kun je dan immers fluiten naar je geld, terwijl je dagelijkse kosten gewoon doorlopen. Met een tattoo CRM kun je dit grotendeels ondervangen. Je klanten kunnen via dit systeem heel eenvoudig een afspraak inplannen, waarbij ze een borg betalen. Hiervoor heb je twee opties: eerst boeken en dan direct de borg overmaken of eerst overmaken en dan pas de boeking bevestigen. Binnen het systeem kun je heel eenvoudig zien of iemand de borg reeds heeft betaald. Dit bedrag kun je vervolgens gemakkelijk van het eindtotaal afhalen. Je kunt in het systeem overigens per afspraak aangeven op welke wijze er betaald is, bijvoorbeeld periodiek, per artiest of per plek.

Previous «
Next »