• Homepage
  • >
  • overig
  • >
  • Waarom kiezen voor een IT traineeship bij Young Coders?

Waarom kiezen voor een IT traineeship bij Young Coders?

  • Flex
  • Comments Off
it traineeship

Ben je ambitieus ingesteld en heb je affiniteit met de IT-sector? Dan is het natuurlijk leuk om je IT-vaardigheden te verbeteren. Misschien ben je ook werkzaam in een andere sector en wil je graag omscholen naar IT. In beide gevallen kun je een Young Coders IT traineeship volgen. Maar waarom zou je daarvoor kiezen? Dat lees je in dit artikel.

Baangarantie

Een IT traineeship  is een intense periode van je leven. Het is een uitdagende opleiding en als je een traineeship hebt afgerond, dan wil je uiteraard ook een uitdagende baan die past bij je niveau. Kies je voor Young Coders? Dan kun je na de traineeship zeker zijn van een passende baan.

Het is een fulltime traject

Ben je het type dat het leuk vindt om echt ergens voor te gaan? Bij Young Coders bieden ze je geen snuffelplek of een part-time traject. Je gaat er bij Young Coders vol voor en dat maakt het zeer uitdagend. Je leven zal voor een groot deel veranderen en we begrijpen dat dit aanvankelijk best eng klinkt. Maar wanneer de IT-wereld echt bij je past, dan zal je een leerzame en leuke tijd tegemoet gaan. Een periode waar je de rest van je leven nog veel aan zult hebben.

Het belang van een persoonlijke match

Als trainee wil je natuurlijk aan de slag bij een opdrachtgever die bij je past. Niet alleen de functie taken moeten bij je passen, maar ook de cultuur van een bedrijf of organisatie. Hoe beter je binnen de groep past, hoe beter je kunt functioneren en hoe meer je leert tijdens je traineeship. Bij Young Coders hechten ze dus ook veel waarde aan een passende match, zodat zowel jij als de opdrachtgever tevreden zijn. De Young Coders experts weten met een passend matchingssysteem altijd de juiste opdrachtgever voor jou te vinden.

Een echte vakopleiding

Veel traineeships zijn tamelijk algemeen, terwijl de meeste mensen eigenlijk een specifieke functie zoeken. Een opleiding tot een specifieke rol brengt ook meerdere voordelen met zich mee. Je weet dan waar je aan toe bent en omscholen naar IT wordt op die manier ook een stuk gemakkelijker. Ook opdrachtgevers vinden het fijn om te weten wat je precies kunt.

Conclusie

In dit artikel hebben we de verschillende voordelen van een Young Coders IT traineeship besproken. Hopelijk hebben we je weten te overtuigen om contact met Young Coders op te nemen. Op de website vind je nog meer informatie en de medewerkers staan altijd voor je klaar.

Previous «
Next »