Waarom kiezen voor Managed WordPress hosting?

 • Flex
 • Comments Off
wordpress hosting

Een bedrijf online laten slagen houdt in dat je veel dingen moet combineren. Marketing, hosting, beveiliging, social media, alles moet samen komen wat nogal voor wat stress kan zorgen maar wat ook erg overweldigend kan zijn. Daarom is er Managed WordPress hosting! 

Wat is Managed WordPress hosting?

Dit is een dienst waarbij heel veel kenmerken en ondersteuningen zitten zodat een website doelmatig, snel en veilig kan werken. De technische kant doen de experts en dan kan de eigenaar zich richten op het runnen van het bedrijf. Over het algemeen gebruikt de kleine en middelgrote bedrijven Managed WordPress hosting. Dit zijn vaak bedrijven die blogs hebben met veel verkeer en zoeken daarom ook naar gespecialiseerde bedrijven voor WordPress hosting. Deze bedrijven kiezen juist voor professionele WordPress hosting omdat het mensen in dienst nemen scheelt maar ook tijd. Bovendien levert het betere prestaties op. 

Waarom zou je kiezen voor Managed WordPress hosting?

Je hoeft natuurlijk niet te kiezen voor professionele WordPress hosting. Je kunt ook de keuze maken om met de doe-het-zelf methode te beginnen en later een upgrade te nemen tot een professioneel WordPress hosting. Wil je liever alle inspanning in je bedrijf gooien om te kunnen groeien dan is het natuurlijk wel een bewuste keuze om meteen professionele WordPress hosting te kiezen. Er zijn een aantal redenen waarom je juist zou kunnen kiezen voor Managed WordPress hosting:

 • De beste support
 • Je bent verzekerd van hoge prestaties
 • Je bent verzekerd van een grote infrastructuur die wereldwijd te bereiken is
 • Bij nieuwe updates worden deze meteen uitgevoerd zodat er geen data verloren gaat
 • Updates worden altijd vooraf getest in een uitgebreide testomgeving
 • Er zijn ontwikkelaars vriendelijke eigenschappen
 • De beveiliging is serieus aangepakt
 • Schaalbaarheid
 • Je maakt gebruikt van een premium DNS provider

Door te kiezen voor professionele hulp bij de WordPress hosting worden de mogelijkheden van je bedrijf ook groter. 

Voordelen van Managed WordPress hosting

Wanneer je gebruikt maakt van een professioneel WordPress hosting heb je te maken met een aantal voordelen. Zo kan je denken aan betrouwbaarheid, serverbeheer wat geautomatiseerd is, er zijn hoge snelheden en prestaties, je hebt gemoderniseerde hostingstack, er gelden zware beveiligingsprotocollen, er is altijd toegang tot handige ontwikkelingstools. Er zijn er meerderen maar dit zijn voordelen die de keuze makkelijk zouden maken. 

Wanneer weet je of je de beste Managed WordPress hosting service hebt?

Er zijn ontzettend veel opties waardoor het best een uitdaging is om er een te kiezen. Maar je weet zeker dat je de beste hebt als je website prestaties verbeteren, wanneer je eenvoudige migratie opties aangeboden krijgt, wanneer er server- en platform upgrades en -updates automatisch uitgevoerd worden, je de ruimte krijgt om op te schalen maar als het rapid-response team bestaat uit experts voor WordPress. 

Voor wie is Managed WordPress hosting geschikt?

Het is eigenlijk voor heel erg veel doeleinden goed. Het maakt niet uit of je voor een bureau werkt dat websites bouwt, of je freelancer bent, ondernemer of wanneer je een e-commerce website hebt. Het is toe te passen in elke branche.

Previous «
Next »