Wanneer kan je als ondernemer het beste kerstpakketten bestellen?

  • Flex
  • Comments Off
kerstpakket.net
Vroege keuze in kerstpakketten.
Vanaf halverwege juli kunnen kerstpakketten al worden besteld. Hoe eerder je kerstpakketten bestelt des te meer keus je hebt. Veel bedrijven maken de fout om op het laatste moment een pakket te bestellen. Wacht niet te lang en begin zo vroeg mogelijk met rondkijken en voorkom dat leveranciers uitverkocht zijn. Op het laatste moment bestellen houdt vaak in dat de duurste pakketten nog wel verkrijgbaar zijn, maar in de lagere prijsklasse is alles al vergeven. Helaas is de keuze dan beperkt en ben je vaak duurder uit dan gewenst.

Welke Kerstpakketten zijn er?
Kerstpakketten kunnen geheel naar persoonlijke wensen aangepast worden en je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Als je al vroeg je bestelling vastzet heb je ruime keuze in diverse prijzen en categorieën. Natuurlijk kan je kiezen uit één van de leuke thema’s, maar bedrijven staan er ook voor open om aanpassingen te doen aan uw gekozen kerstpakket. De populairste kerstpakketten dit jaar zijn,

  • Adventure collector Kerstpakket: cranberry kruidkoek, goulashsoep, borrelnoten, chips, dropmix, chocolade, appel- en perensap en een uniek Senza Collector geldkistje.
  • Compliment Kerstpakket: brie, chocolade koekjes, bonbons, meringue, pepermuntjes, thee, druivensap, waxinelichtjes en een waxinelichtjeshouder.
  • Brasserie Vuurschaal Kerstpakket: bakblik met appeltaartmix, bakblik met broodmix, roomkaas dip, ijsthee en een vuurschaal met twee houtblokken.

Kerstpakket.net
Dit Brabantse bedrijf heeft zich sinds 1999 gespecialiseerd in kerstpakketten. Bestel je een kerstpakket bij kerstpakket.net dan ben je verzekerd van de meest originele pakketten tegen de scherpste prijs. De specialist heeft een ruim aanbod van meer dan 100 variërende pakketten in alle prijsklassen. Vanwege hun eigen logistieke dienstverlening en eigen inpakcentrale hebben zij een klantenscore van 9,4 gekregen. Weet je nog niet wat voor kerstpakket je wilt? Neem dan een kijkje in hun showroom. Alle pakketten kunnen gemakkelijk worden aangepast naar jouw persoonlijke smaak.

Previous «
Next »