Zakelijk krediet snel en eenvoudig geregeld zonder bank

  • Flex
  • Comments Off

De zakenwereld staat nooit stil en draait 24/7 door. Groeit jouw bedrijf uit zijn jasje en wil je uitbreiden dan kan het nodig zijn om een zakelijk krediet aan te vragen zodat je in het bedrijf kan investeren om nog betere resultaten te behalen. Misschien wil je zakelijk geld lenen om het wagenpark van het bedrijf uitbreiden of een verbouwing uit te voeren aan uw winkel?

Welke kredietverlener past bij u?

Voordat u overgaat tot het definitieve zakelijke krediet is het belangrijk om eerst goed rond te kijken welke kredietverstrekker het beste bij u past. Elke kredietverstrekker heeft zijn eigen voorwaarden en het ene krediet zal beter bij uw situatie passen dan een ander zakelijk krediet. Zo kunt u bijvoorbeeld bij kredietverlener A een hoger bedrag lenen tegen een hogere rente en bij kredietverlener B alleen een lager  krediet met een kortere looptijd. Er zijn kredietverleners die een onderpand vragen zoals uw auto of woning. Voorwaarden vergelijken is een belangrijke stap die u niet mag overslaan.

Hoeveel krediet kunt u opnemen?

Hoeveel zakelijk krediet u kunt krijgen hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan de omzet van uw bedrijf en hoe hoog de aflossingsverplichting kan bedragen en de looptijd van het krediet. Op deze manier zorgt u ervoor dat u nooit meer leent dan u kunt terugbetalen.

Sterk ondernemingsplan van cruciale waarde

Kredietverleners gaan een risico aan door u geld te lenen en willen daarom wel wat zaken goed geregeld hebben voordat ze overgaan tot het verstrekken van een krediet. Zorg dat u een goed ondernemingsplan kunt overleggen waarin de financiële situatie van het bedrijf duidelijk is door jaarcijfers. Zorg dat u een antwoord heeft op de vraag waarom en waarin u wilt investeren en wat de sterke en zwakke punten zijn binnen het bedrijf. Wanneer u al deze vragen goed onderbouwd kunt beantwoorden en de benodigde inschrijving van de kamer van koophandel aanwezig is kan een zakelijk krediet snel online worden aangevraagd. In tegenstelling met een persoonlijke lening van een particulier, wordt een zakelijk krediet niet BKR getoetst. Daardoor kunt u vaak snel zakelijk geld lenen.

Aflossing van zakelijk krediet

Uiteindelijk zal de kredietverstrekker zijn verstrekte lening afbetaald willen zien. Dat kan op diverse manieren. Kies voor een aflossingsregeling die past bij uw bedrijf. Dat kan maandelijks zijn, maar ook per kwartaal. In dat laatste geval is de te betalen rente wel hoger.

Previous «
Next »