• Homepage
  • >
  • overig
  • >
  • 3 redenen hoe mensen rijk zijn geworden met Bitcoin

3 redenen hoe mensen rijk zijn geworden met Bitcoin

  • Flex
  • Comments Off
cryptocurrency

Je zal het ongetwijfeld voorbij hebben zien komen, mensen die miljonair of zelfs miljardair zijn geworden met Bitcoin, maar hoe kan dat? Lees hier 3 redenen hoe mensen rijk zijn geworden met Bitcoin.

Vroege vogels 

Het zijn vooral mensen die vroeg zijn ingestapt en voor weinig geld Bitcoin hebben ingekocht. In no time was de Bitcoin koers gestegen en hadden ze hier enorme winst op. Er zijn ook mensen die miljonair zijn geworden met het kopen van andere cryptocurrency, denk bijvoorbeeld eens aan Ethereum kopen. Inmiddels is het wat lastiger in te stromen in de Bitcoin markt, omdat ze nu voor veel hogere prijzen weggaan.

Schommelende markt 

De Bitcoin markt is ontzettend schommelend. Dit kan in je voordeel zijn, maar ook in je nadeel. Je kunt er namelijk een smak geld aan overhouden, maar dus ook verliezen. Doordat de koers zo schommelend is hebben een aantal mensen dus erg veel geluk gehad. De waardes kunnen namelijk ineens heel erg stijgen en dat is dus ook wat er bij die mensen is gebeurd. De markt is dus erg onvoorspelbaar en kan alle kanten op. Mocht het dus positief zijn, kan het ook direct om een groot bedrag gaan. 

Een groot risico durven te nemen 

Investeren in Bitcoin is natuurlijk wel een groot risico. Zoals net al is aangegeven, schommelt de markt erg en kan het ook wel eens erg slecht uitpakken. Het is dus een groot risico die je neemt met je eigen geld. Wat voor een aantal mensen erg goed heeft uitgepakt, maar voor een aantal ook niet. 

Strategie vinden of geluk hebben?

Uiteindelijk is het natuurlijk dat bedoeling dat je een beetje je eigen strategie vindt in het investeren. Zo kijkt iedereen er namelijk weer anders tegenaan, en hoe langer je in het vak zit hoe beter je het kent. Natuurlijk is het ook een beetje geluk hebben, ook al kun je erg verdiepen en inlezen weet je nooit wat er met de koers gebeurt en hoop je op het beste. Uiteindelijk moet je dus soms ook gewoon een risico nemen.

Previous «
Next »