De mogelijkheden en voordelen van projectbedden

  • Flex
  • Comments Off
stapelbedden

Een goede nachtrust is voor iedereen van belang. Niet alleen wanneer mensen thuis overnachten, maar ook wanneer ze tijdelijk elders slapen. Projectbedden zijn geschikt om snel een goede slaapplaats te creëren voor meerdere personen. Bijvoorbeeld voor werknemers, maar ook voor recreanten en vluchtelingen. Ontdek de mogelijkheden en voordelen van projectbedden.

Functioneel en praktisch

Projectbedden hebben een eenvoudige uitstraling, maar bieden wel voldoende slaapcomfort. Het zijn functionele bedden die tegen een stootje kunnen. De degelijke stalen bedden frames zijn duurzaam, goed te reinigen en goedgekeurd op brandveiligheid. Om ruimte te besparen kunnen er van losse bedden stapelbedden gevormd worden. Praktisch voor groepsverblijven zoals een jeugdherberg of opvangcentrum.

Breed inzetbaar

Projectbedden zijn inzetbaar voor locaties met uiteenlopende doeleinden. Denk aan bijvoorbeeld kampeerboerderijen en jeugdherbergen, maar ook aan locaties van defensie en de overheid. Daarnaast zijn de bedden zeer geschikt om mensen in nood een slaapplek te bieden. Bijvoorbeeld in een asielzoekerscentrum of een opvang voor dak- en thuislozen. Blijven seizoenarbeiders of tijdelijk ingehuurd personeel overnachten? Ook dan zijn projectbedden een snelle, praktische oplossing.

Snel leverbaar

Doet er zich een onverwachte situatie voor en zijn er op korte termijn bedden nodig? Een voordeel van projectbedden is dat ze snel geleverd kunnen worden. De bedden worden op locatie bezorgd en zo nodig ook weer opgehaald. Het monteren van de bedden vraagt weinig tijd of technische kennis. Ook is het mogelijk om de bedden in elkaar te laten zetten door een montageservice. Handig wanneer er tijdnood is.

Voordelen

De voordelen van projectbedden op een rijtje:

  •  Stevig en functioneel
  •  Ruimtebesparend
  •  Comfortabel
  •  Eenvoudig te monteren
  •  Duurzaam
  •  Makkelijk te reinigen
  •  Betaalbaar
  •  Snel leverbaar

Kopen of huren?

Structureel bedden nodig? Dan is het verstandig om projectbedden tegen een scherpe prijs in te kopen. Voor onverwachte of tijdelijke situaties is het huren van bedden een handige optie. Huur voor extra gemak ook het bedden- en linnengoed en de matrassen. Kies voor waterdichte matrassen van ademend materiaal. Deze matrassen ventileren goed, blijven lang schoon en zijn eenvoudig te reinigen.

Projectbedden zijn stevige bedden met een eenvoudig design. De bedden bieden mensen in de meest uiteenlopende situaties een comfortabele slaapplek. De betaalbare prijzen maken de duurzame projectbedden aantrekkelijk voor allerlei sectoren en instellingen. De bedden zijn snel leverbaar en kunnen zowel gekocht als gehuurd worden.

Previous «
Next »