• Homepage
  • >
  • overig
  • >
  • Goede kwaliteit foto’s printen wordt goedkoper met huismerk inktpatronen

Goede kwaliteit foto’s printen wordt goedkoper met huismerk inktpatronen

  • Flex
  • Comments Off
photo printen thuis

Als professioneel fotograaf ontkom je er niet aan dat je met grote regelmaat foto’s moet printen. Je wilt met een snelle afdruk eventuele fouten of kleurproblemen opsporen, alvorens je definitief een product aflevert. Niks is dan ook zo fijn als een goede fotoprinter op kantoor te hebben, waarmee je binnen een handomdraai kwaliteitsprints kunt afdrukken, om de controle over je werk optimaal te kunnen garanderen.

Het zal geen verrassing zijn dat er nogal wat afdrukken uit de printer komen gedurende een drukke werkweek. Als snel loopt dat soms op tot tientallen afgedrukte foto’s. Het is daarom belangrijk over een degelijke printer te beschikken die je snel van goede foto’s voorziet, voor een zo laag mogelijke prijs. Hierbij komt dan ook een ander aspect kijken, wat door veel mensen over het hoofd wordt gezien. Namelijk de speciale cartridges die je voor deze printers gebruikt. 

HP is al jarenlang marktleider in de printer wereld

De meest gebruikte printers ter wereld zijn de printers van je Hewlett Packard, ook wel afgekort tot HP. Al bijna veertig jaar worden door HP zowel inkt als laserprinters geproduceerd en zijn ze als toonaangevend bedrijf al vele jaren marktleider vanwege de hoge kwaliteit waarvoor de printers van HP garant staan. Het is dan ook al jaren je vaste keuze voor het printen van materiaal.

Veel van de speciale fotoprinters van HP maken gebruik van de zogenaamde hp 303 inktcartridges. Wat deze patronen zo bijzonder maakt, is het feit dat iedere cartridge over zijn eigen printkop beschikt. Hierdoor wordt de inkt rechtstreeks op het papier gedrukt, waardoor de kwaliteit behoorlijk beter wordt. Vanzelfsprekend is dit systeem ook een stuk beter en gebruiksvriendelijker voor de gebruikte printer. 

Als fotograaf zoek je een goede kwaliteit wanneer je foto’s print

De inkt van de HP303 garandeert een uitstekende kwaliteit van de afdruk die jarenlang kleurecht blijft. De inkt droogt snel en is op verschillende soorten fotopapier te gebruiken. Scherpe, kleurrijke en kwalitatieve foto’s zijn het resultaat en dat is precies hetgeen waar je als fotograaf naar op zoek is. 

Het mag duidelijk zijn dat je behoorlijk wat inkt verbruikt als je zoveel afdrukken maakt. De kosten voor de speciale inktpatronen kunnen dan ook behoorlijk oplopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook huismerk HP303 inktpatronen te bestellen, die vanwege een groter volume een grotere hoeveelheid inkt bevatten. Deze kunnen daardoor tot wel drie keer zoveel goedkoper zijn dan de merk inktpatronen van HP zelf. Hierdoor hoeft het afdrukken van benodigde foto’s geen onnodige financiële last te zijn. 

Inktpatronen van een huismerk zijn tot wel drie keer goedkoper!

Wie ervoor kiest om van huismerk inktpatronen gebruik te maken, krijgt een jaar lang garantie op de aangeschafte cartridges. Hierdoor wordt de kwaliteit dan ook nog eens extra gegarandeerd. Goedkoper afdrukken met dezelfde kwaliteit is daarom geen enkel probleem en zelfs aan te raden! Sinds dat je begonnen bent met het gebruik van huismerk inktpatronen ben je net zo tevreden, maar je bespaart bijna 70 procent in vergelijkt met de originele patronen die je voorheen gebruikte. 

Previous «
Next »