• Homepage
  • >
  • ondernemen
  • >
  • Hoe kunnen IT oplossingen bijdragen aan het succes van jouw onderneming?

Hoe kunnen IT oplossingen bijdragen aan het succes van jouw onderneming?

  • Flex
  • Comments Off

IT is niet meer weg te denken in deze tijd en als bedrijf kan je er ook bijna niet meer omheen. Hoe kan IT bijdragen in de processen die in jouw bedrijf plaatsvinden?

Mobile first

Waar mobiele websites jaren terug in opkomst waren om zo gebruikers een betere ervaring te geven op de website als een bijkomstigheid, is het nu een van de IT Trends om je website enkel te indexeren als er minimaal een mobiele variant van bestaat. Vooral de jongere generatie is opgegroeid met mobiele apparaten als smartphones en tablets en passen bij deze trend. Zorg dus dat je website bij deze tijd past en op veel apparaten bruikbaar is.

Security by design

Als je gegevens deelt via de digitale weg is het erg belangrijk om het vertrouwen van je klanten te behouden. Daarbij moeten gegevens altijd veilig zijn en mogen deze nooit beschikbaar zijn aan de buitenwereld. Security by design zorgt dat alle gegevens op de juiste manier worden verwerkt en bewaard. Daarbij volgen ook diverse tests om er zeker van te zijn dat jouw systeem voldoet aan de voorwaarden.

Data & Analytics

Met de groeiende stroom van informatie wil je graag een makkelijke manier om deze uit te kunnen lezen. Omdat Social media steeds meer toegepast om data te analyseren, krijg je diverse structuren te verwerken. Met Data & Analytics worden deze zaken gecombineerd om zo een beter inzicht te krijgen in de data.

Cloud first

Om bedrijven en organisaties beter en makkelijker met elkaar te laten samenwerken, kan er gebruik gemaakt worden van Cloud First. Dit is een van de IT trends die er tegelijkertijd voor zorgt dat je minder afhankelijk bent van IT. En dat voor een lagere prijs.

Connected Business Content

Een van de slimmere IT oplossingen die trending op dit moment is Connected Business Content. Sommige bedrijfsstructuren kunnen onoverzichtelijk zijn en kosten veel tijd en werk voor de medewerkers. Om meer overzicht te krijgen is deze IT oplossing een geschikte kandidaat om te helpen met het structureren van de data. Zo wordt kan de informatie weer makkelijker gevonden worden en wordt er efficiënter gewerkt.

SAP beheer

IT ontwikkelt zich de laatste jaren in rap tempo. Beveiliging, updates en andere belangrijke zaken worden steeds aangepast. Dit kan voor een bedrijf een proces zijn wat veel werk kost en waarschijnlijk moeilijk bij te houden. Met SAP beheer worden deze belangrijke processen bijgehouden om zo efficiënt te blijven opereren en alle content veilig blijft.

Previous «
Next »