Ook een patchkast kopen?

  • Flex
  • Comments Off
patchkasten

Misschien heb je er weleens van gehoord: een patchkast. Dankzij een patchkast kun je jouw apparatuur en kabels beveiligen, zodat alle netwerkoplossingen veilig zijn. Zo hoef je je dus niet druk te maken dat wanneer er problemen ontstaan je jouw werkzaamheden niet meer kan uitvoeren. Het is echter wel belangrijk dat je investeert in een patchkast van topkwaliteit. Maar waar vind je eigenlijk zo’n patchkast van topkwaliteit?

Waar een patchkast kopen?

Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen bij Serverkast.com. Dit bedrijf staat bekend om het aanbieden van patchkasten van topkwaliteit. Je vindt bij dit bedrijf een ruim aanbod serverkasten, waardoor er voor elke situatie wel een geschikte kast is. Maar welke patchkast past eigenlijk het beste bij jouw bedrijf?

Voordelen

Een patchkast beschermt en beveiligt de servers waardoor je sneller voorkomt dat de servers kapotgaan. Zo zijn jouw bestanden veilig en hoef je niet te denken dat je servers het begeven.

Aanbod

Bij Serverkast.com vind je serverkasten en patchkasten die zijn voorzien van een 19 inch profiel. Dit houdt in dat 19 inch apparatuur kan worden geplaatst. De kasten zijn verkrijgbaar in 60cm en in 80cm brede varianten. Let erop dat er bij de 80 centimeter brede variant extra ruimte links en rechts is, naast de 19 inch profielen. Bovendien beschikt de 80cm brede variant over een verticale kabeldoorvoer. Verder kun je kiezen uit een glazen of een geperforeerde deur. Een glazen deur wordt vaak gebruikt wanneer men kiest voor patch-oplossingen, waar geen extreme warmte vrij komt. Een geperforeerde deur zorgt voor een betere ventilatie.

Meer weten over een patchkast kopen?

Ook voor het kopen van accessoires voor jouw patchkast ben je bij Serverkast.com aan het juiste adres. Bekijk het online aanbod en plaats je bestelling. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je van harte verder.

Previous «
Next »