Polestar 2 als zakelijke auto, wat moet je allemaal weten?

  • Flex
  • Comments Off
polestar 2 prijs

In Nederland en tal van andere Europese landen is de Polestar 2 als zakelijke auto aan een opmars bezig. Een toenemend aantal bedrijven, zzp’ers en ondernemers kiest ervoor om een Polestar 2 leasen of kopen te gaan. Maar waarom eigenlijk? Wat is een Polestar 2 voor soort auto? Welke voordelen heeft een Polestar 2 als zakelijke auto gebruiken? Wat is de Polestar 2 prijs en hoe zit het met de Polestar 2 bijtelling? In dit blog geven we op deze vragen een duidelijk antwoord.

Wat is een Polestar 2 voor voertuig?

polestar 2 leasen

De Polestar 2 is een auto die volledig elektrisch rijdt. Alleen dit kenmerk al maakt een Polestar 2 leasen of kopen voor ondernemers aantrekkelijk. Door elektrisch te rijden bespaar je niet alleen het milieu en klimaat, maar kun je ook flink besparen op de brandstof uitgaven doe als je ondernemer maakt. De Polestar 2 is een vijfdeurs auto en een volledig elektrische fastback, die nieuw al verkrijgbaar is vanaf 59.800 euro. Deze Polestar 2 prijs bewijst dat elektrische auto’s steeds betaalbaarder worden. Dat geldt zeker als je kiest voor een Polestar 2 leasen, wat al mogelijk is vanaf ongeveer 700 euro per maand. Met een Polestar 2 bijtelling van slechts 8 procent in 2020 ben je fiscaal voordelig uit als je kiest voor het leasen van dit merk elektrische auto.

Belangrijkste voordelen van de Polestar 2 als zakelijke auto

polestar 2 bijtelling

Naast de voordelige Polestar 2 prijs en de Polestar 2 bijtelling heeft deze elektrische auto zakelijk gebruikers nog meer voordelen te bieden. Een belangrijk voordeel van de Polestar 2 als zakelijke auto is prima actieradius, die (zo blijkt uit WLTP-testen) tot 470 kilometer bedraagt. Je kunt de elektrische auto opladen met wisselstroom uit een standaard stopcontact, maar ook met gelijkstroom uit een oplaadpaal. Of de lader nu 11 kW is, 50 kW of 150 kW: de accu van de Polestar is geschikt om via elke type laadpaal op te laden. De sportieve prestaties van de Polestar 2, dat is een tweede voordeel, zijn verder ook een opvallend punt waarmee deze elektrische auto zich onderscheidt van veel andere elektrische voertuigen. Binnen slechts 4,7 seconden trekt de Polestar op naar 100 km/h, met als topsnelheid een mooi 205 km/h. Een derde pluspunt van de Polestar 2 dat veel gebruikers van deze elektrische auto noemen, is het stijlvolle en representatieve design. De Polestar 2 gebruiken als zakelijk voertuig betekenis dat je sportief, eigentijds en representatief voor de dag komt als je klanten of zakenrelaties bezoekt. Ten slotte is het natuurlijk fijn dat je, door een elektrisch zakelijk voertuig te gebruiken, brandstofkosten bespaart (het volledig opladen van de Polestar kost slechts zo’n 18 euro) en je een steentje bijdraagt aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Daarbij zien klanten ook dat je milieu en duurzaamheid serieus neemt als je in een strakke Polestar 2 rijdt.

Polestar 2 als zakelijke auto

Andere belangrijke specificaties van de Polestar 2

Naast de bovengenoemde kenmerken heeft de elektrische auto Polestar 2 nog een aantal bijzondere kenmerken. Uniek is het Android infotainmentsysteem, dat gratis met de auto wordt meegeleverd. De Polestar 2 is de eerste auto ter wereld waarbij dit type infotainment ook in de basic uitvoering standaard meegeleverd wordt. Je hebt je telefoon in de Polestar 2 niet meer nodig, want bellen, appen, de routeplanner bedienen worden allemaal gefaciliteerd. Je kunt de auto zelf gebruiken als eigen kantoor! In de Polestar 2 zit verder een hypermodern spraakherkenningssysteem. Dit systeem herkent je stem, begroet je en helpt je onderweg bij alles wat je nodig hebt. Verder krijg je bij de Polestar 2 drie jaar lang gratis internetdata meegeleverd. JE hoeft je over internetdata dus geen drukte te maken!

Previous «
Next »