Rittal serverkast kopen?

  • Flex
  • Comments Off

Elk bedrijf maakt tegenwoordig wel gebruik van een computer. Voor het maken van facturen, het sturen van mails en het vergaren van informatie, is het van groot belang om een stabiel en veilig netwerk te hebben. Wil je zeker weten dat je servers worden beschermd? Dan is het een goed idee om een serverkast aan te schaffen. In deze blog vertellen we je meer over een Rittal serverkast kopen.

Waar een Rittal serverkast kopen?

Een Rittal serverkast staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en de lange levensduur. De kasten hebben een beschermklasse van IP55. Dat houdt in dat de serverkast is beschermd tegen het binnendringen van stof en water. Hierdoor ben je verzekerd dat jouw netwerkoplossingen veilig worden opgeslagen. Klinkt goed? Voor het kopen van een Rittal serverkast, raden we je aan om een kijkje te nemen bij Serverkast24.nl. Bij dit bedrijf weet je zeker dat je een kast koopt waar je nog lang plezier van kunt beleven.

Staande of wandkast?

Oké, je bent erover uit dat je een Rittal serverkast wilt kopen. Nu is het belangrijk om te weten dat je een keuze moet maken uit een staande serverkast en een wandkast. In een staande serverkast kunnen meer en zwaardere apparaten worden geplaatst dan in een wandkast. Wandkasten zijn compacter en nemen minder ruimte in. Hierdoor zijn deze kasten eerder geschikt voor het plaatsen van minder en lichtere apparatuur.

Accessoires

Naast dat je Rittal serverkasten kunt kopen, is het ook mogelijk om Rittal accessoires te kopen voor jouw serverkast. Denk bijvoorbeeld aan zijwanden, bodemplaten, ventilatoreenheden en legborden. Via de website van Serverkast24.nl bestel je eenvoudig en snel alles wat je nodig hebt om jouw servers te beveiligen en beschermen.

Meer weten over een serverkast kopen?

Zit je er ook aan te denken om een Rittal serverkast te kopen? Maar heb je nog wel vragen over de serverkast? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder bij het maken van een juiste keuze.

Previous «
Next »