Top 6 flexwerken langs de snelweg

  • Flex
  • Comments Off
snelweg werken

Werken langs de snelweg

Tegenwoordig bestaan er veel kansen om te werken langs de snelwegen in Nederland. Denk hierbij maar aan fastfoodketens, of zelfs wereldrestaurants! In dit artikel bespreken we 6 tips die u kunnen helpen bij het werken en flexwerken langs de snelweg.

McDonald’s

De simpelste, meest bekende optie om te werken langs de snelweg. Bij deze fastfoodketen is het ideaal werken als u zoekt naar een kans om te flexwerken langs de snelweg. Dit komt omdat McDonald’s een keten is waarbij dit benodigd is. Er is een constante stroom van zowel beginnende werknemers, als werknemers die ermee stoppen. Hierbij ontstaan er dus vrijwel altijd wel situaties waarin er op een bepaalde locatie een extra werknemer gebruikt kan worden.

Burger King

Burger King staat natuurlijk op nummer twee wanneer het aankomt op fastfoodketens in Nederland. En dit is uiteraard ook een ideale plek als u zoekt naar een flexwerkplek langs de snelweg. De werkplek zelf verschilt niet veel met die van McDonald’s, en hetzelfde geldt er voor de stroom van werknemers.

Kentucky Fried Chicken

Alweer een fastfoodketen, waarbij u terecht kunt langs de snelwegen van Nederland. Kentucky Fried Chicken loopt nog achter wat betreft het aantal restaurants in Nederland, althans, vergeleken met de 2 bovengenoemde concurrenten.

La Place

La Place is een goed voorbeeld van een flexwerkplek langs de snelweg, waarbij gezond eten centraal staat. Er heerst natuurlijk ook een hele andere sfeer dan bij de fastfoodketens. Afhankelijk van wat uw persoonlijke voorkeur is, kunt u ook bij La Place terecht.

Hotels

Talloze hotels zoals Ibis, en Hilton, hebben vestigingen langs de snelweg. Dit is ook een optie voor de werknemer die een uitdaging zoekt in de Horeca, anders dan fastfoodketens of wereldrestaurants.

Bistrot

Als werken bij de bovengenoemde fastfoodketens, of bij de hotels geen optie voor u is, kunt u ook Barista worden langs de snelwegen. Bistrot heeft in Nederland vele filialen geopend langs de snelwegen, en heeft hierbij ook een plek in de lijst gekregen.

Verder bestaat er natuurlijk ook de kans dat u aan de slag kunt bij de vele industrieterreinen waar u in sommige gevallen zelfs kunt mobiel werken langs de snelweg. Er bestaan in Nederland talloze opties voor het werken langs snelwegen, en u kunt vrijwel overal terecht.

Previous «
Next »