• Homepage
  • >
  • ondernemen
  • >
  • Unieke ideeën voor relatiegeschenken en de juiste redenen om ze te geven

Unieke ideeën voor relatiegeschenken en de juiste redenen om ze te geven

  • Flex
  • Comments Off

Het maken van connecties op het werk kan werknemers helpen zich op hun gemak en gewaardeerd te voelen. Een manier om dit te doen is door op een professionele en doordachte manier geschenken te geven. Of je nu een cadeau voor een klant moet vinden of het 20 jarige jubileum van een collega wil vieren, hieronder hebben we een lijst gemaakt met originele cadeau-ideeën voor op de werkplek, zoals een gepersonaliseerde tuinposter of het juiste boek. In dit artikel geven we je ook enkele redenen voor het geven van geschenken.

Als een bedrijf wil dat zijn werknemers zich gewaardeerd voelen, kan het geld opzij leggen hiervoor of voor relatiegeschenken voor andere bedrijven. Bovendien, als een werknemer een mijlpaal heeft bereikt, wil je misschien laten zien dat je zijn of haar harde werk waardeert. Hoewel geschenken niet de enige manier zijn om werknemers te laten zien dat ze belangrijk zijn, toont het wel dat je aan hen denkt en waardeert. Een tuinposter op maat is dan ook een originele keuze.

Een mijlpaal bereiken

Als een werknemer of collega een mijlpaal op het werk bereikt, kun je dit eren met een geschenk. Een mijlpaal kan zijn dat je 10 jaar voor het bedrijf werkt of een promotie krijgt. Wanneer je iemands mijlpaal viert, help je hen zich gewaardeerd te voelen op het werk en er is niets zo belangrijk!

Onderhouden van een professionele relatie

Als je een klant of potentiële klant hebt, overweeg dan om hem of haar een geschenk te sturen. Dit kan je helpen een band met hen te behouden, omdat ze elke keer dat ze het geschenk gebruiken aan jo en je bedrijf zullen denken. Bovendien kan het geschenk dienen als opstap naar een zakelijk gesprek.

Ideeën voor relatiegeschenken

Wat betreft relatiegeschenken, of dit nu voor collega’s of voor een ander bedrijf is, zien we dat tuinposters erg gewild zijn. Dit zal deels komen omdat een dergelijke poster, die tegen de weerselementen kan en je dus in de tuin kunt ophangen, nieuw is, maar ook omdat deze geheel te personaliseren is. Een dergelijk geschenk zorgt ervoor dat je werknemer of relatie aan je denkt als hij of zij in de tuin van de zon aan het genieten is… een goed moment om in de hoofden van anderen te zijn.

Zoete lekkernijen

Koop een verzameling zoete lekkernijen. Denk hierbij aan speciale chocolade uit een plaatselijke winkel, verse koekjes of een feestelijke taart. Misschien leer je wat de favoriete traktatie van de ontvanger is, zodat je dit cadeau nog verder kunt personaliseren. Dit werkt het beste voor de waardering van werknemers of een evenement zoals een pensioenfeest.

Unieke kantoorartikelen

Om medewerkers te laten zien dat ze waardevol zijn, kun je unieke kantoorartikelen cadeau doen. Je kunt bijvoorbeeld muismatten, zitkussens en zelfs laptoptassen bestellen met jouw bedrijfslogo erop. Als je het cadeau wilt personaliseren, kun je de naam of initialen van een medewerker aan het item toevoegen. Dit zijn ook geweldige cadeaus voor klanten, omdat regelmatig gebruikte items hen kunnen herinneren aan jouw bedrijf.

Thee- of koffieset

Als de ontvangers thee- of koffie drinkers zijn, is een set met koffiebonen, theeblaadjes, koekjes en een bedrijf mok een leuke keuze. Door samen te werken met lokale koffiebranders voor deze geschenken, laat je ook zien dat je jouw gemeenschap steunt. Dit is een attent geschenk omdat mensen het meerdere keren kunnen gebruiken, en het bevat zowel herbruikbare als eenmalige items!

Previous «
Next »