Vergaderen in een industriële omgeving

  • Flex
  • Comments Off
vergaderen in een industriele omgeving

Haal het beste uit jouw vergadering en ga vergaderen op een unieke en industriële locatie. Wanneer je eens uit het stoffige kantoorpand komt en op een andere locatie vergadert, kun je tot nieuwe inzichten komen en veel inspiratie opdoen. Wil je ook op een industriële locatie vergaderen? Wij hebben de beste vergaderlocatie in Eindhoven voor jou!

Hippe omgeving

Ga vergaderen op Strijp-S. Dit is een uniek, jong en hip gedeelte van Eindhoven. Dit is een oud industrieel gedeelte van Eindhoven wat volledig is omgetoverd . Er zijn verschillende soorten vergaderruimtes te huur. Deze vergaderruimtes zijn niet op contract maar worden per persoon per uur verrekend. Hierbij betaal je dus alleen voor wat je gebruikt. Hierbij worden de mogelijkheden geboden om tot 24 uur van te voren kosteloos te wijzigen of te annuleren.

Extra inspiratie

De omgeving heeft een industrieel tintje en is zeker wat anders dan de gemiddelde vergaderzaal met systeemplafond. Het veranderen van omgeving kan enorm positief bijdragen aan de vergadering. Nieuwe ideeën komen op tafel en je kunt eens ‘out of the box’ denken.

Buitenlandse zakenrelaties

Wil je een goede indruk maken op jouw buitenlandse zakenrelaties? Dan is het afhuren van deze unieke vergaderlocatie in industriële stijl natuurlijk een echte aanrader. Laat zien wat Nederland allemaal in huis heeft en geef een geweldige eerste indruk met deze locatie. Daarnaast biedt Seats2Meet Eindhoven zelfs mogelijkheden voor het regelen van een hotel voor jouw zakenrelaties en / of collega’s.

Goed bereikbaar

Een groot voordeel aan deze vergaderlocatie is dat het voor iedereen goed te bereiken is. Eindhoven ligt erg gunstig in het zuiden van het land en biedt een perfecte optie voor bedrijven in Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en België. Eigenlijk is het voor het hele land goed te bereiken, want Strijp-S heeft een eigen treinstation. Een bushalte vind je direct om de hoek, vier keer per kwartier vertrekt er een bus van en naar het Centraal Station. Ook profiteer je van genoeg parkeerruimte en is het eenvoudig te bereiken met de auto.

Wil jij ook meer halen uit jouw vergadering en genieten van extra inspiratie tijdens de meetings? Vergader dan op een unieke industriële locatie in Eindhoven. Strijp-S heeft genoeg te bieden voor bedrijven die in een industriële omgeving willen vergaderen.            

Previous «
Next »