Verhoog nu jouw winst

  • Flex
  • Comments Off
winst verhogen

Meer winst, wie wilt dat nou niet? Door het gebruiken van de juiste systemen en een goede webshop kan jij jouw verkoop verhogen. Door een goed systeem kan jij namelijk productiever werken, waardoor jij meer tijd kunt besteden aan de promotie van jouw bedrijf. Door een goede webshop krijg jij meer klanten.

ERP pakket
Door het gebruik van erp software kan je een stuk efficiënter werken. Erp software is geschikt voor groothandels en retail. Een belangrijk voordeel van het erp software is dat het erg goede beveiliging heeft. Dit is belangrijk in deze tijd waarin veel bedrijven worden gehackt. Door een goede beveiliging voorkom je dat je klantgegevens uitlekt en behoud jij tevreden klanten. Met de erp software worden er ook rapportages gemaakt, waardoor je goed inzicht hebt in alle zaken rondom je bedrijf. Als je niet het hele erp pakket wilt gebruiken kan je kiezen uit verschillende soorten erp software. Alle soorten erp software kunnen met elkaar geïntrigeerd worden. Hoe meer erp software jij gebruikt hoe productiever je bedrijf wordt. Een aantal erp software zijn voorraadbeheer, artikelbeheer (PIM), kassasysteem (POS), inkoop (SRM), ordermanagement (OMS), ritplanning en relatiebeheer (CRM). Daarnaast is er ook een software die je helpt om de boekhouding een stuk gemakkelijker te maken. Deze software kan de bankafschriften lezen, btw-aangifte doen en betalingen klaarzetten. Deze handelingen kosten veel werk als je het handmatig doet. Bovendien vinden de meeste mensen dit geen leuk werk. Daarnaast hoef je door deze software te gebruiken geen dure accountant in te huren. Dit scheelt je veel geld. Heb je meerdere filialen? Deze kan je middels de multi-filiaal software overzichtelijk samenbrengen in een software pakket.

B2B webshop
Door een goede b2b webshop te hebben trek jij meer klanten aan. Als jouw b2b webshop niet gebruiksvriendelijk is loop jij de kans dat de klanten naar een andere website gaan. De b2b webshop van Logic4 is erg gebruiksvriendelijk. Het is geïntegreerd met de andere erp software. Als jij gebruik maakt van de voorraadbeheer software kan dit gekoppeld worden aan de b2b webshop. Zo voorkom je dat de voorraad in de b2b webshop niet klopt. In de b2b webshop kan je gedetailleerde informatie over de artikelen weergeven. Ook kan je de prijzen aanpassen per soort klant. Een loyale klant kan je goedkopere prijzen laten zien achter hun inlog. Door staffelkortingen toe te passen in je B2B webshop stimuleer je klanten om meer producten te kopen. Zo verhoog jij je winst.

Concluderend is het belangrijk om zoveel mogelijk werkzaamheden te automatiseren. Zo kan jij meer tijd besteden aan belangrijke zaken zoals promotie om je winst te laten groeien.

Previous «
Next »