Wat is een goede zakelijke telefoon?

  • Flex
  • Comments Off

We kunnen al lang niet meer zonder een mobiele telefoon. Privé gebruiken we deze al heel erg vaak, maar voor zakelijk gebruik zal je ook een goede business telefoon moeten hebben. De vraag die dan bij veel ondernemers leeft is dan: wat is een goede zakelijke telefoon?

Wat is een zakelijke telefoon?

Een zakelijke telefoon kan een mobiele telefoon zijn die jij als ondernemer gebruikt. Een zakelijke telefoon kan ook een telefoon zijn die je als werkgever ter beschikking stelt aan je personeel. Het verschil met een ‘gewone’ mobiele telefoon is het abonnement. Bij een zakelijke telefoon heb je een zakelijk abonnement. Het grote voordeel van een zakelijke telefoon is dat alle kosten (aanschaf- en abonnementskosten) volledig aftrekbaar zijn van omzet- en inkomstenbelasting.

Wat is een goede zakentelefoon?

Als je jezelf de vraag stelt: wat is een goede zakentelefoon? Dan is als eerste van belang waar je deze voor gaat gebruiken. Gebruik je je zakelijke telefoon alleen om te bellen en te sms- en? Dan hoef je geen dure smartphone met allerlei apps te kopen. Wil je bijvoorbeeld e- mailen, samenwerken met collega’s in een cloud, of een presentatie bewaren? Dan is een smartphone de juiste oplossing. Een dual sim kan ook handig zijn. In deze telefoons passen twee simkaarten, zo kun je privé en werk gescheiden houden zonder twee telefoons aan te hoeven schaffen.

Wat is een goede business telefoon?

Er zijn nog veel meer zaken van belang om de vraag te beantwoorden: wat is een goede business telefoon? Zo moet het toestel snel werken en betrouwbaar zijn. Agenda’s en tijdschema’s moeten overzichtelijk zijn en gemakkelijk kunnen worden ingezien. In de meeste gevallen is ook een groot scherm een handige optie. En wat dacht je van een accu die lang meegaat en je nooit in de steek laat?

Wat is een goede smakelijke smartphone?

Er zijn verschillende merken en types smartphone op de markt. De vraag: wat is een goede smakelijke smartphone is dan ook niet zo gemakkelijk te beantwoorden. We noemen hier een aantal smartphones die op dit moment populair zijn onder zakelijke gebruikers. Houd echter in je achterhoofd dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. Hiervoor kun je je het beste laten informeren bij verschillende aanbieders van zakelijke mobiele telefonie. Goede opties voor zakelijke telefoons zijn:
• BlackBerry KEYone 32GB
• Samsung Galaxy Note 8 N950 Duos
• Apple iPhone 8 Plus 64GB
• Huawei Mate 10 Pro 128GB
• BlackBerry Motion

Previous «
Next »