• Homepage
  • >
  • online
  • >
  • Zakelijke telefoonabonnementen afsluiten; zo maak je de beste keuze

Zakelijke telefoonabonnementen afsluiten; zo maak je de beste keuze

  • Flex
  • Comments Off
zakelijk telefoon abbonnement afsluiten

Zakendoen zonder internet… ooit kon het maar nu is het niet meer voor te stellen. Hetzelfde geldt voor de mobiele telefoon. Moesten we in de jaren tachtig lachen om Chriet Titulaer, lopen we nu standaard met minimaal één mobiele telefoon op zak. En gezien internet en online zakendoen steeds belangrijk worden, is het een goed moment om te kijken waar je zakelijke abonnement nu wel en niet aan moet voldoen. 

Internet

Met het thuiswerken, is je telefoon nog belangrijker geworden. En daarmee tegelijk ook je internetbundel. Niet bereikbaar zijn, kan je opdrachten kosten. Iets dat je als ondernemer altijd wil voorkomen. Ook voor je personeel wil je dat ze niet afhankelijk zijn of één van de kinderen een filmpje aan het downloaden is en de wifi overbelast is. Tijd dus voor de beste internet deal. Maar wat is die beste internetdeal? 

Goede bereikbaarheid

Wil je geen enkel risico lopen, dan lijkt een telefoon met onbeperkt internet de beste oplossing. Maar er zijn natuurlijk nog meer opties. Zo kun je eens kijken hoeveel internet je de laatste maanden gebruikt hebt, dit geeft je een goede indicatie wat je de komende tijd kunt verwachten. Vraag je daarbij ook eens af of je bepaalde acties hebt uitgesteld, heb je hinder ondervonden en was de afgelopen maand een goede indicatie voor de komende maanden. 

Wil je alleen internet of kies je voor een combi deal? Misschien ook een goede suggestie voor je personeel… tenslotte verwacht je een top inzet en dan is het fijn als ze ook af en toe achter de tv kunnen ontspannen. 

Een goede telefoon

Naast een goede internet verbinding mag natuurlijk ook je telefoon het niet af laten weten. Zorgen dat je een telefoon hebt die up-to-date is, is dus belangrijk. Daarbij hoef je niet voor het laatste nieuwe model te kiezen maar wel voor een telefoon die bij jou en je gebruik past. En wordt dat dan een Samsung, Apple, Huawei, HTC of LG? Voor je een keuze maakt, is het handig om al een wensenlijstje te maken. Waar moet jouw mobiel zakelijk gezien aan voldoen?

De belangrijkste keuze die je moet maken is de keuze in het besturingssysteem. Eigenlijk is het hierbij de keuze tussen iOS of Android. Kies je voor het iOS besturingssysteem dan kies je direct voor een smartphones van Apple. Kies je voor Android, dan heb je qua telefoons de keuzen uit meerdere merken zoals bijvoorbeeld de Samsung en Huawei.

Apple en iOs staan vooral bekend om de veiligheid. Daarnaast kan het slim zijn voor Apple te kiezen als je meerdere apparatuur van Apple hebt omdat het uitwisselen van data dan een stuk eenvoudiger is. Ook de manier van werken is dan gelijk. Overigens legt merk een soort van schil met niet-verwijderbare apps over het besturingssysteem heen. Misschien handig om daar rekening mee te houden. 

Ook van belang zijn zaken als het formaat van je telefoon en of een goede camera belangrijk voor je is. Nog een optie die zakelijk gezien een rol speelt is je verwachtingen zijn van de batterij (hoe lang moet deze mee gaan? Heb je je wensen op een rijtje, dan is het uitzoeken de beste deal telefoon veel makkelijker.

Previous «
Next »