De ideale telefoon voor zakelijke gebruikers

  • Flex
  • Comments Off

Als ondernemer is het tegenwoordig vanzelfsprekend dat je een smartphone hebt. Voor veel ondernemers is de smartphone zelfs onmisbaar. Ben je op zoek naar een leuke, zakelijke telefoon die erg handig is in gebruik waar je niet de hoofdprijs voor betaald? Kijk dan eens naar de Huawei Mate 20 Lite, een degelijke middenklasser met mooie specificaties.

Design

Stijlvol en zakelijk, dat is de Huawei Mate 20 Lite. Dankzij een glanzende glazen achterkant oogt de telefoon high-end en doet het uiterlijk niet af van de high-end toestellen van dit moment. Met de mooie afrondingen in de hoeken heb je een modern toestel waar je mee gezien wilt worden.

Beeldschermhuawei mate 20 lite

In de smartphone wereld moeten de schermen tegenwoordig groot en beeldvullend zijn. En daar doet de Huawei Mate 20 Lite met dit model aan mee. Met een resolutie van maar liefst 2220 x 1080 pixels heb je een zeer scherp beeld op een groot touchscreen beeldscherm. Zo wordt naar films kijken nog eens extra interessant op een telefoon, je hebt tenslotte geen last van dikke randen.

Camera’s

Dankzij het gebruik van dubbele camera’s kan je erg goed foto’s schieten met je telefoon. Vooral bij situaties met weinig licht zorgt het hebben van dubbele camera’s voor een beter resultaat. Met een hoge camera resolutie van 16 megapixels heb je ook nog eens genoeg ruimte om je foto’s te bewerken.

Multitasken

De Huawei Mate 20 Lite is een zeer snelle telefoon voor de prijsreeks. Dankzij een octacore processor met een snelheid van maar liefst 2.36 ghz en werkgeheugen van 4GB kan je ongelooflijk snel werken met je telefoon. Dit betekent dus ook makkelijk multitasken: internetten, e-mailen, werken met intensieve apps, het is allemaal geen probleem voor deze grote alleskunner.

Dual Sim

Voor de zakelijke gebruiker is de mogelijkheid van een Dual Sim slot uiteraard een belangrijke optie. Hierdoor kan je twee sim kaarten toevoegen om mee te bellen. Zo kan je makkelijk schakelen tussen nummers. Dankzij een ruime ondersteuning van netwerken heb je in ieder geval overal bereik en kan je bellen en internetten wanneer het nodig is.

Vingerafdrukscanner

Een feature die je tegenwoordig vaak terugziet op telefoons is de vingerafdrukscanner. Je kunt hierdoor snel je telefoon ontgrendelen zonder te moeten werken met patronen en wachtwoorden. Een ideale combinatie om snel met je telefoon te werken dus.

Dit toestel kopen?

Ben je benieuwd waar je deze ideale zakelijke telefoon kunt kopen?  Bekijk dit toestel en bestel de Huawei Mate 20 Lite bij Ben.nl.

Previous «
Next »