De ultieme ontspanning op kantoor

  • Flex
  • Comments Off
kantoor ontspanning

Elke dag weer scherp zijn op kantoor: het kan een flinke uitdaging zijn om altijd het beste resultaat te halen. Om altijd scherp te blijven zijn pauzes ook erg belangrijk. Maar dan is het natuurlijk leuker om echte ontspanning te hebben met collega’s in plaats van even snel wat eten en drinken natuurlijk. Hoe maak je de pauzes net wat leuker in het bedrijf?

Ouderwetse spelletjes

Afhankelijk van het soort bedrijf en de sfeer kan het erg leuk zijn om ouderwetse spellen te doen. Zo kan je denken aan kaartspellen zoals klaverjassen, pesten of zelfs pokeren. Als er genoeg liefhebbers zijn kan je een extra tafel plaatsen om hier je eigen favoriete hoek van te maken.

Diverse speeltafels

Natuurlijk kan het ook erg leuk zijn om diverse speeltafels te plaatsen. Denk aan een gezellige speelhoek waar je kunt poolen of biljarten om even je hoofd leeg te maken. Om iedereen een keuze te geven kan je nog wat extra tafelvoetbaltafels neerzetten en eventuele andere dingen die de werknemers leuk vinden. Je kunt er zelfs een vraagrondje over lanceren wie wat leuk vindt en de favoriete producten verwerken. Doe ook inspiratie op via Strayshop.nl en wellicht vind je leuke producten die je voor het kantoor wilt kopen.

Eigen bar

Het kan uiteraard nog wat uitgebreider als er de ruimte voor is: plaats een eigen bar voor gebruik tijdens de pauzes! Zo heb je je eigen plek om even lekker wat te drinken en/of eten. Hierdoor heb je nog eens extra het gevoel van gezelligheid zoals je in een cafe zou hebben. Het is net wat leuker dan een gebruikelijk koffieapparaat en saaie tafels.

Gamehoek

Gaming is steeds populairder, vooral bij een jonger bedrijf is de aandacht vaak gericht op ICT en is gaming een populair begrip. Wat is dan leuker dan je eigen gamehoek te maken met televisie, relaxbank en console? Zorg dus voor een of meerdere van deze plekken en je weet zeker dat je werknemers hun favoriete plek hebben gevonden tijdens hun pauzes. Als er de ruimte voor is, kunnen er ook diverse soorten faciliteiten geplaatst worden zodat er per dag gewisseld kan worden qua gaming of andere bezigheden tijdens de pauzes, zo houd je het ook interessant.

Previous «
Next »