• Homepage
  • >
  • werkplek
  • >
  • Een goede kantoorinrichting zorgt voor meer productiviteit, interactie, inspiratie en positiviteit

Een goede kantoorinrichting zorgt voor meer productiviteit, interactie, inspiratie en positiviteit

  • Flex
  • Comments Off
muuto design

De uitstraling van jouw bedrijf is een groot onderdeel van je visitekaartje; jij laat aan de buitenwereld zien wie jij bent. En onder die uitstraling van het bedrijf valt de inrichting van het kantoor. Maar veel organisaties staan er niet bij stil dat de kantooromgeving bij kan dragen aan de sfeer binnen een onderneming. De inrichting doet namelijk heel wat; het bepaalt de sfeer voor werknemers en voor (mogelijke) klanten. Als bedrijf wil je natuurlijk een aangename sfeer creëren, en dat kun je doen door aandacht te besteden aan het interieur en de beleving van de ruimte. Met een geslaagde inrichting van het kantoor voelen werknemers zich comfortabeler op hun werkplek en zal de manier van werken verbeteren. Een goed interieur zorgt bijvoorbeeld voor meer productiviteit, meer interactie, meer inspiratie en meer positiviteit.

Maar hoe zorg je voor een geslaagde inrichting? Ga je voor duurzaamheid, diversiteit, creativiteit, kwaliteit, functionaliteit, betaalbaarheid, kleur, stijl of vernieuwing? Wij helpen je een handje op weg. Veel elementen kunnen namelijk bijdragen aan een betere werkomgeving.

Muuto

Muuto is een Scandinavisch designmerk, en Scandinavisch design is populair. Het merk is opgericht in 2006 door de vrienden Peter Bonnen en Kristian Byrge en het betekent ‘nieuw perspectief’ in het Fins. Het merk biedt een breed scala aan design meubelen, verlichting en accessoires, gebaseerd op de jaren 50 en 60. De meubels van Muuto staan bekend om hun functionaliteit, duurzaamheid en vernieuwing, ideaal dus voor het inrichten van een kantoor. Inmiddels is Muuto een toonaangevend en succesvol Noord-Europees merk, en of je nu van kleur houdt of meer van neutrale tinten, bij Muuto vind je het.

Zuiver

Wil je liever een verscheidenheid aan interieur? Dan ben je bij Zuiver aan het juiste adres. Zuiver is een Nederlands designlabel gelanceerd in 1998 en kenmerkt zich door de termen ‘puurheid’, ‘zuiverheid’ en ‘verscheidenheid’. De ontwerpers komen uit allerlei windrichtingen en variëren van jong tot oud, waardoor zij een totaal andere stijl en kijk op interieur hebben. Pure materialen zoals hout, staal en wol, staan centraal voor de producten en ontwerpen. Het merk biedt een bijzondere collectie aan lampen, stoelen, banken, klokken, vloerkleden en woonaccessoires. Een unieke en diverse, maar ook betaalbare collectie aan meubels, waarmee je jouw kantoor zeker tot een fijne inspiratie rijke werkplek kan omtoveren.

Previous «
Next »