Maak de feestdagen voor je werknemers speciaal

  • Flex
  • Comments Off
kerstpakketten

Met Kerst voor de deur kan je denken aan gezelligheid, sneeuw en natuurlijk kerstpakketten. Alleen hoe vaak is het voorgekomen dat je een kerstpakket ontvangt die helemaal niet aansluit bij jouw wensen. Fitbox begrijpt dit maar al te goed en daarom hebben wij de originele kerstpakketten waarmee je een glimlach op de gezichten van je collega’s kan toveren. We onthullen waarom je moet kiezen voor Fitbox, hoe we zorgen voor een unieke kerstervaring en hoe gemakkelijk het te bestellen is. Lees verder om erachter te komen hoe we de feestdagen onvergetelijk laten worden.

Waarom kiezen voor een origineel kerstpakket van Fitbox?

Diversiteit: De kerstpakketten van Fitbox zijn als geen ander, met een ruim assortiment aan producten zorgen wij voor een grote diversiteit. Of het nou actieve items, relax producten, tasty snacks zijn of iets anders, we hebben het allemaal.

Kwaliteit: De producten die je ontvangt zijn van hoge kwaliteit met aandacht voor detail. Tijdens de kerst wil je natuurlijk een waardig cadeau dat zo onder de boom kan.

Maatwerk: Nog niet helemaal naar wens? Dan is dat geen probleem, voeg zelf nog producten toe of geef je collega’s een kerstpakket cadeaubon waarmee ze hun eigen kunnen samenstellen.

Unieke kerstervaring

Met een kerstpakket wil je natuurlijk je collega’s belonen voor het harde werk dit jaar en ze met een goed gevoel de kerst in laten gaan. Met Fitbox heb je zorgvuldig samengestelde kerstpakketten die een gevoel van waardering en verwondering creëren. Of het nou gaat om een mix van lekkernijen voor quality time, fruitige en kleurrijke pakketten of een pakket met duurzame producten. We hebben het allemaal in ons assortiment, al geef je je collega’s een pakket wat ze verdienen.

Gemakkelijk te bestellen

De kerstpakketten zijn gemakkelijk te bestellen via onze website. Alle kerstpakketten zijn direct uit voorraad beschikbaar en kunnen zelfs nog tot 23 december besteld worden. Er is geen minimale bestelgrootte en een kerstpakket op maat is al vanaf 1 te bestellen. Fitbox levert gratis bij een bestelling van 25 kerstpakketten.

Kies een origieel pakket!

Dit jaar hoef je dus niet te kiezen voor een traditioneel kerstpakket, maar voor de originele kerstpakketten van Fitbox. Laat jij je collega’s zien dat je om ze geeft met een uniek, kwalitatief en aanpasbaar kerstpakket waar ze altijd al van hebben gedroomd? Je kan onze pakketten nog tot 23 bestellen zonder een minimale bestelgrootte. Ontdek ons ruime assortiment op onze website onder originele kerstpakketten.

Previous «
Next »