Patchkast kopen? Let dan hier op

  • Flex
  • Comments Off
patch kasten

Een patchkast biedt zoveel mogelijk bescherming en beveiliging aan je netwerkoplossingen. Kortom: het is van groot belang dat je kiest voor een patchkast van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij een patchkast voorkom je dat het werk stil komt te liggen. Benieuwd waar je op moet letten als je een patchkast wilt kopen? We vertellen het je graag.

Specificaties patchkasten

Allereerst is het belangrijk dat je goed let op de specificaties van een patchkast. Wij raden je aan om je aankoop te doen bij UTP-kabel. Deze partij is de specialist in het aanbieden van patchkasten van topkwaliteit. De patchkasten zijn verkrijgbaar in meer dan 60 verschillende uitvoeringen. Kortom: je vindt tussen dit aanbod vast wel een kast die voldoet aan jouw eisen en wensen.

Verschillen?

Het grootste verschil tussen de verschillende patchkasten is dat deze beschikbaar zijn in diverse hoogte-, breedte- en dieptematen. Wat overeenkomst is dat alle patchkasten zijn uitgerust met hetzelfde type 19 inch profiel (48,26 cm). Bovendien zijn alle serverkasten en patchkasten leverbaar met twee verschillende type deuren: een glazen deur en een geperforeerde deur. De glazen deur zorgt ervoor dat stof niet in de kast kan komen en dat geluidsoverlast wordt tegengegaan. Geperforeerde deuren zorgen ervoor dat extreme warmte eenvoudig de kast kan verlaten. Hierdoor wordt oververhitting tegengegaan.

Accessoires

Naast het kopen van patchkasten, kun je bij UTP-kabel ook terecht voor diverse accessoires, zoals legborden, kooimoeren, verlichting en ga zo maar verder. Vul je winkelmandje met jouw benodigdheden en zorg ervoor dat jouw netwerk zo goed mogelijk is beveiligd.

Meer weten over een patchkast kopen?

Wil je ook graag een patchkast kopen, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de specialisten van UTP-kabel en je wordt verder geholpen zodat je een geschikte aankoop verricht. Zeker een aanrader om hier gebruik van te maken, want je wilt natuurlijk wel dat je patchkast helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen, nietwaar?!

Previous «
Next »