Verstopte cartridges schoonmaken

  • Flex
  • Comments Off

Printen: flinke kostenpost voor ondernemers, ZZP’ers en bedrijven

Hoewel de wereld, ook de bedrijfswereld, steeds digitaler te werk gaat, blijft het noodzakelijk om als ondernemer verslagen, brieven en rapporten uit te printen. Wie van papier leest, zo heeft onderzoek aangetoond, leest scherper en intensiever dan op een scherm.

Om kosten te besparen, kun je als bedrijf daarom het beste inktcartridges bestellen bij online prijsvechters. Daarbij is heet verstandig het huismerk inktcartridges te bestellen, die vaak tot wel 50 % voordeliger zijn dan de officiële toners van de grote merken. Deze hervulbare inktcartridges zijn kwalitatief nagenoeg even goed als de originele cartridges, waardoor je enorm bespaart op de printkosten.

Maar wat als jouw cartridge niet meer werkt?

Toch kan het in sommige gevallen gebeuren – zowel bij huismerken als A-merken inktcartridges – dat de toner verstopt raakt. De inktcartridge blijkt niet meer te werken of levert mindere kwaliteit dan je gewend bent. Wat moet je dan doen? Op zo’n moment is het raadzaam voorzichtig de inktcartridge uit de printer te halen en met een wattenstaafje voorzichtig de printkop van de cartridge schoon te maken. Vaak biedt deze handeling, het schoonmaken van de printkop, soelaas en werkt je inktcartridge daarna weer naar behoren.

Helaas echter zijn niet alle inktcartridges zelf te reinigen of repareren. Bovenstaande uitleg geldt vooral voor printers en toners van Hewlett Packard – ook eigen merk toners voor deze printers – en biedt voor dat type een oplossing. Andere soorten cartridges zijn lastiger te herstellen. Mocht je hiermee kampen, met een inktcartridge die niet meer schoon te maken is, dan kun je altijd contact opnemen met online leveranciers van inktcartridges, die vaak een reparatieafdeling of -service aanbieden. Tegen lage tarieven kun je daar dan je verstopte inktcartridges laten herstellen. Dat is doorgaans een stuk goedkoper dan het kopen van een compleet nieuwe cartridge. En als (beginnende) ondernemer kun je je geld wel beter gebruiken, toch?

Laat jouw verstopte cartridges nu repareren

Kijk nu snel op de website van een van de voordeligste aanbieder van inktcartridges van Nederland, AlleenInkt.nl, voor de mogelijkheden die er zijn op het gebied van het schoonmaken van verstopte cartridges. En profiteer meteen van het voordeel en de service van deze online aanbieder. De inktcartridges op deze website zijn van topkwaliteit en zeer voordelig, dus je kunt ook snel en eenvoudig een bestelling plaatsen om jouw inktcartridges tegen voordelige tarieven in te slaan!

Previous «
Next »